📌 Παντελή Χορν 14 54249 Θεσσαλονίκη ☎️ 2310 324949 ✉️ info@tailtotail.gr

Καλάθι

Your Cart is Empty

Back To Shop

Καλάθι

Your Cart is Empty

Back To Shop

Πολιτική Επιστροφών

Η ιστοσελίδα «tailtotail.gr» είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που παρέχει στην διάθεση σας διάφορες κατηγορίες ειδών pet shop μέσω του διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «tailtotail.gr» λειτουργεί υπό την ευθύνη της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία “ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ”, με
ΑΦΜ:
041347257, και εδρεύει στην οδό Παντελή Χορν 14, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 54249.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310324949

Διαδικασία επιστροφής (για Ελλάδα):

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο xanthipi.athn@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2310-324949, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας που λάβατε με email με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή και τον λόγο της αλλαγής τους.

Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 8 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Αλλαγές προϊόντων δε γίνονται δεκτές αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με τους ανωτέρω τρόπους. Εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα ή λάθος στην παραγγελία με υπαιτιότητα της επιχείρησης.

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και να μας έχετε γνωστοποιήσει με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

α) Με τη συνεργαζόμενη με εμάς ταχυμεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με εμάς για να τον ενημερώσουμε και να τον κατευθύνουμε για τον τρόπο επιστροφής. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον ίδιο και είναι ανάλογα με το βάρος που έχει το δέμα και την περιοχή που βρίσκετε, επίσης θα πρέπει να καταβληθούν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης χρησιμοποιώντας το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό/αιτιολογία πληρωμής. Η επιστροφή σας δε θα γίνει δεκτή μέχρι να γίνει κατάθεση του συνολικού ποσού στο λογαριασμό μας.

β) Με οποιαδήποτε άλλη ταχυμεταφορική επιθυμεί ο πελάτης και με τα έξοδα επιστροφής να επιβαρύνουν τον ίδιο.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ :

1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (8)* ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της παραγγελίας.

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κοκ) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στις εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτέρα με Σάββατο: 10:00 με 14:00) στο 2310-324949 όπου θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας εύκολα και γρήγορα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

«ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»
Παντελή Χορν 14, Θεσσαλονίκη
ΤΚ: 54249.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310-324949

Σημειώστε ότι :

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην επιχείρηση μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία αλλά σίγουρα στο αρχικό κουτί τους όταν αυτό υπάρχει) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο!

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στην επιχείρηση.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί με ταχυμεταφορική που δεν συνεργαζόμαστε και χρέωση στον παραλήπτη, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω

Στην περίπτωση που παραλάβουμε το δέμα με χρέωση δική μας (από την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών) θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε το αποδεικτικό (voucher) και τον αριθμό αποστολής της ταχυμεταφορικής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής σας.

Η επιχείρηση υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη, το ταχύτερο δυνατόν και το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, το ποσό το οποίο οφείλει στον αγοραστή. Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα που θα μας γνωστοποιήσετε το αίτημα υπαναχώρησης.

Καλάθι

Your Cart is Empty

Back To Shop
Μετάβαση στο περιεχόμενο